Neiti sai paketin mummulta. Ja kuten arvata saattaa, minun piti käydä hakemassa se illalla, enhän minä nyt voinut odottaa aamuun asti. Ai olenko utelias ;) Neiti itse kylläkin makaili vaan vaunuissa kuumeisena ja antoi luvan että saan aukaista paketin.

Neidille oli väristyskirja ja yksi Dvd. Olikohan ne siksi että äiskä saa rauhassa tehdä käsitöitä :D  Muistaakseni reilu viikko sitten mainitsin apulaiselle että pitäisi saada raidalliset villasukat neidille. Tässä ne nyt jo tuli :)

404838.jpg

Ovat melkein polvisukat. Tarkoitus olikin että niitä voisi pitää hameen kanssa ja toiseksi varsi ei saisi hävitä kumpparin sisään.

Tuli toisetkin sukat neidille. Neitokainen on edelleen kuumeessa ja ei oikein ollut mieleistä esitellä villasukkia kameralle..

404835.jpg

Lankana on varmaankin kesällä KoolAidilla värjättyä lankaa.

Nämä vauvantossut olivat todella hienoja. Nämä oranssit annan lahjaksi ystäväni tyttövauvalle.

404847.jpg404879.jpg

Minullekkin oli sukat ja vanttuut. Kainuulapaset :) Näihin olen saanut tarvikepakkauksen kummitädiltäni, hmm, vuosia sitten. Muistan että kaikki tössähti siihen ettei varren kierrettyjä koristeita osattu tehdä. Nyt ne näköjään on osattu tehdä :) Hienot ne kyllä on..

404846.jpg

404843.jpg

Sukkiin valitsin langan jo kesälomalla. Samasta langasta olen saanut vanttuut jo aikaisemmin.

Tässä vielä yhteiskuva apulaisen tekeleistä tällä kertaa :)

404852.jpg