Kun nyt juhlallisesti olen ensimmäisen viikon loman jälkeen käynyt töissä, niin saahan sitten jättää talon siivoamatta ja kaivaa ompelukoneen kaapista.. Olisi ideoita vaikka kuinka paljon, mutta mitään ei mukamas voi aloittaa.

Ottobre-lehti oli tullut loman aikana ja sitä selatessa heräsi ompeluintokin. Ei kylläkään lehdessä mitään erityisen loistavaa ideaa ollut, mutta jotain sieltä aina kuitenkin löytyy :)

Salaiset vaihdot ovat pyörähtäneet käyntiin ja monessa blogissa on ensimmäisiä paketteja jo lähetelty. Itsekkin olen mukana muutamassa vaihdossa ja odottelen vielä josko Salainen tilkkuiluystävä-vaihto saataisiin vielä tälle syksylle käyntiin.

Eilen tuli uusi tilkkulehti. Jäi ruokakin syömättä kun piti selata lehti ennen töihin menoa ;D Olihan siellä taas muutamia kivoja kirjontajuttuja ja parikin tilkkutyötä joista voisi ottaa ideaa.

811337.jpg

Kasseja on koetettu purkaa loman jäljiltä ja sieltä on löytynyt mm. tämmöistä:

811339.jpg

Voisin nyt ainakin puolustuksekseni sanoa, että kaikkia lankoja ei ole ostettu tänä kesänä :D Tässä on 7-veljestä, Nallea ja Woolia. Neiti valitsi Korialta tuota harmaata pörrölanka ja mustaa Woolia, aikoi kuulemma tehdä itselleen mustat sukat ;) Näkyyhän tuossa olevan vielä yksi Nalle-lankakin jonka värjäsin punaisilla KoolAideilla. Kaksi kerää Opal-lankaa raahasin tänne aivan sen takia kun ovat ihanan värisiä ja ajattelin tehdä huivin molemmista, mutta eipä sitten tullut mieleen ettei yhdestä kerästä taida tulla mitään ;) Marjapuuronvärisistä Wool-langoista olisi tarkoitus tehdä neidille villatakki, kyllä siihen piti olla vielä violettiakin koristeeksi mutta en muistanut sitä ostaa. Keon päällimmäisenä on viininpunainen kerä Woolia, ostin aivan varmasti neljä kerää kun aloitin siitä Minttumaaria-huivin, mutta mystisesti näyttää käyneen niin että kaksi kerää ovat hävinneet.

Minulla oli suuret suunnitelmat kun lähdin kesälomalle. Oli hieno listakin minkä nimisiä lankoja olin ajatellut katsoa kaupasta. Olisi kyllä kannattanut vissiin kirjoittaa listakin mistä kaupoista niitä voisi löytyä ja kartat kauppoihin :D Listalla oli huivilankoja joita olisin edes halunnut nähdä, netissä kun ei pääse kokeilemaan kuinka paksua se lanka oikeasti onkaan. Wetterhoffin Sivilla ja Sofia olivat listalla, sekä teetee-langat tutkiskelua varten. Teeteen Kamenaa löysin, mutta en kerennyt ostaa yhtään vyyhtiä ;) Liukuvärjätyt huivilangatkin jäivät vielä odottelemaan listalle. Aikaisemmat huivit olen tehnyt Nalle-langasta ja yksi aloitettu on Merinosilk-langasta. Vaikka tuo Merinosilk on minulla kaksinkerroin niin ei se kyllä valmistu ikinä.. Täytyy kai uskoa että se on liian ohutta minun hermoilleni ;)

Tänä syksynä kyllä kokeilen jotain huovutettavia lankoja. Kesälomalla näin elämäni ensimmäistä kertaa hahtuvakiekon ;) Semmoisen hahtuvan neulominen ei kyllä taitaisi onnistua minulta ollenkaan.. Nyyti-koirallekkin ajattelin kokeilla huovutettua villapaitaa, tosin ei mistään Huopasesta, vaan jostain ohuesta langasta joka neulotaan pienemmillä puikoilla. Ja kai sitä nyt muutamat lapaset pitää kokeilla :D Ei passaa vaan muistella niitä epäonnistuneita käppänöitä jotka huovutun Huopasesta, ne eivät sopineet kenellekkään käteen ja olivat niin kovat ettei ne kädessä olisi voinut kantaa edes kauppakassia...

Blogeja lueskellessani klikkailin itseäni netin uumeniin ja "olis-ihana-tehdä"-lista vaan kasvaa ;)

Tilkkusadulla oli kauppaan tullut taas uusia ihanuuksia.

Lasten värityskuvia löytyi kun etsiskelin kirjontakuvia.

Tilkkulehdessä mainostettuja Huggettes-kirjontapakkauksia ja näiltä sivuilta löytyi kyllä paljon muitakin ihania kirjontakuvia..

Todella suloisia Nalle-kirjontatöitä Ella & Skysie Design. Söpöt ballerinat löytyi täältä kaupasta. 

Tilkkulehdessä mainostettiin tanssivia enkeleitä, sen kaupan sivuilta löytyy tietenkin vaikka mitä ihanaa. Esimerkiksi ompeluaiheista kirjontaa, kasseja, mutta sitä mainoksessa ollutta enkelitaulua ei kyllä löytynyt.. Home sweet home linnunpönttö-taulu sentään löytyi, mutta eipä tuosta kuvasta paljoa selvää saa, hieno se kuitenkin on :D

Jos tässä nyt sitten rupeaisi tekemään jotain hyödyllistä, eikä vaan haaveilisi uusista käsitöistä :D