Olenhan minä ennenkin kokeillut "neuloa englanniksi", mutta ei se vissiinkään sitten kiinnostanut. Nyt piti kokeilla taas uudestaan. Mikä lienee vinksahdus ollut päässä kun klikkailin Ravelrystä toinen toistaan ihanempia malleja.. Heli vähän pukki eteenpäin, niin sain kuin sainkin aloitettua erästä testiversiota :D Kyllähän se ohjeen luku menee välillä aivan hepreaksi, mutta neulesanastolla pääsee melko pitkälle. Tosin sanallisia ohjeita esimerkiksi erikoisista kavennuksista ei minkään sanaston avulla tehdä..

Testiversio pienimmässä koossa tästä liivistä/tunikasta. Lankana haalean violetti Wool. Aivan innoissani olen yläosan nyt tehnyt. Seuraavaksi olisi reikärivi nauhalle ja helman aloitusta. En ole vielä kerennyt lukea ohjetta pitemmälle,  että jos nyt vaikka alkaa se osia jota en ymmärrä :D Jos tästä versiosta tulee ihan kiva niin sitten pitää vissiin neitokaiselle kokeilla tehdä jostakin toisesta langasta ja toisesta väristäkin..

Muutama muukin malli odottelee..

Keskimmäisen ohjeen malli olisi houkutellut eniten, mutta minun lukutaidon perusteella malli oli tehty monessa osassa. Minähän tietenkin mielellään tekisin niin vähän saumoja kuin mahdollista.. Joten vaihtoehdot ovat vähissä

a) malli jää tekemättä

b) teen mallin mukaan ja en ikinä saa ommeltua viimeisiä saumoja

c) joku päivä huomaankin ymmärtäväni englantilaisia ohjeita todella hyvin ja suitsait sukkelaan tekaisen siitä oman version ilman ommeltavia saumoja.

No just. Veikkaan vaihtoehtoa a. Toisaalta minua kyllä edelleenkin houkuttelee helposta kaarrokkeesta lähtevä helma..