Kudon yleensäkkin sohvalla istuen. Sohvan vieressä on korivaunu jossa on keskeneräiset tekeleet ja lattialla on kori jossa on lankoja ja muuta rompetta. Tänään piti ruveta siistimään vähän niitä koreja kun alkoivat rönsyillä pitkin lattioita.. Jo viime viikolla purin muutaman aloitetun homman ja kerin langat takaisin kerälle kun eivät ne näyttäneet ikinä valmistuvan.

Tämmöistä löytyi tällä viikolla sohvan vierustalta:

448850.jpg

Ruskea/vaaleanpunainen koiran villapaita (taitaa valmistua ensitalveksi..).Sininen Fifi III-huivi. Neidin kaulahuivi persikan värisestä Woolista. Vihreä Kevät-huivi silkkilangasta ja viimeisenä mohairista aloitettu huivi Salomonin solmuilla. Ja alla näkyviä kukkasia olen ommellut telkkaria katsoessa. Kuvasta puuttuu Floricasta aloitetut lapaset. Vain vaivaiset kuusi työtä kesken :D Ja siihen lisäksi kirjontahommat.. Tilkkutyöt ja muut ompelukset ;)

Tänään aloitin tuon sinisen Fifi-huivin. Se on ensimmäinen huivi jonka teen niskasta alaspäin. Kudoin sitä koko illan kun halusin nähdä värin vaihtuvan. Lanka on siis pätkävärjättyä, mutta luulen että olen niin sokea etten huomaa värien vaihtelua.. Pitää tiirailla sitä huomenna päivänvalolla.

Ja koska se kevät nyt tulee ja jostain syystä ei oikein villasukkien ja vanttuiden kutominen houkuttele, niin sitten pitää ruveta tekemään jotain keväisistä väreistä. Ja pitäisikköhän ruveta virkkaamaan.. tai ainakin opettelemaan sitä hommaa. Tietenkin pitää olla suuret suunnitelmat jo heti aluksi ja päätin ruveta tekemään pontzoa tytölle. Noh, ei se kuitenkaan ikinä sitä pitäisi päällään niin mitenkäs olisi sitten joku takki? Ai että valmistuuko. Luultavasti ei :)

448834.jpg

Etualalla neljä puuvillaista kerää niihin virkkauksiin näin aluksi. Takana kahta väriä MultiMohairia. Totesin että se on tällä hetkellä parasta lankaa (jota löytyy meidän kaupasta) solmuhuiveihin. Sopivan paksua ja pörröistä.

Mummulta tuli pakettikin taas vaihteeksi. Tällä kertaa oli vaatetettu neidin vauvoja.

448845.jpg

Valkoinen villatakki, liivihame ja pipo, sukat ja makuupussi. Keskimmäistä nukkea kokeiltiin eilen uuteen makuupussiin ja oli niin mieleinen että pääsi yöksi viereen. Ja siitä tulikin mieleeni että mummulle tilaukseen: neidille unisukkia Palmasta. Riittää että ovat sukan näköisiä ja samontein voit tehdä muutamat parit kun yhdet häviää suunnilleen ensimmäisenä yönä. En tiedä mihin se niitä unisukkiaan survoo, mutta ei niille löydy paria ikinä. Ja todellakin se tarvitsee yöksi sukat jalkaansa kun koivet ei pysy yhtään peiton alla. Ja tietenkään yösukiksi ei kelpaa mitkään tavalliset sukat kun niitähän pidetään päivällä..

Tässä vielä apulaisen tekemä tilkkuverho keittiööni ja uudet pannulaput. En sitten ikkunaan asti ole saanut verhoa vieläkään..

448840.jpg

Ja meinasi unohtua, olihan paketissa vielä tämä liivi neidille. Nappeja vaille valmiina:

448822.jpg