Koska eilen siivosin aivan liian innokkaasti niin tänään ei ole voinut edes ommella kun puoli keittiötä pitäisi sotkea :D Tässä vaan edelleen haaveillaan ompeluhuoneesta ja kai pitäisi olla toinen  huone missä voisi säilyttää kaikki kankaat sievästi hyllyillä ja puhumattakaan että langoille pitäisi olla koreja joissa olisivat järjestyksessä. Eilen laittelin langatkin pois tuosta olohuoneen nurkasta. Eihän niitä edes ollut kuin kaksi muovilaatikollista + "muutamia" muovipusseja ;) Mutta siis täh. Mulla ei ole ruskeita lankoja yhtään! Ja just kun haluttaisi kutoa kaikkea ruskeaa :D Ainoa ruskea kerä tässä talossa on 7-veljestä ja se ei passaa yhtään pupupipoon materiaaliksi eikä mihinkään muuhunkaan pipoon. Aivan liian kutittavaa mielestäni.

Koska en osallistunut lankahamstereihin niin katselin lankojani muuten vain. Minulla on yksi laatikollinen 7-veljestä lankoja ja laatikosta ainakin puolet on semmoisia pikkukeriä jotka olen apulaisen laatikoista ottanut. Piti tehdä kirjoneuletta, juu, en muista mitä olin ajatellut silloin. Pitäisikkin kirjoittaa lapulle että mitä lankoja kaapeista jo löytyy. Ja varsinkin apulaiseni pitäisi kirjoittaa lapulle mitä sen kaapeista löytyy. Kuten muistamme tässä muutama viikko sitten netissä ihailin silkkilankoja ja kas kas, sitten niitä yhtäkkiä löytyikin apulaisen kaapista kahdessa värissäkin jopa. Ehkä säästäisin joskus muutaman pennosen jos lukisin ensin listasta mitä perheenjäsenteni lankakaapeista löytyy ;)

Koska en muutakaan tekemistä keksinyt juuri silloin, niin aloitin virkkaamaan tätä:

376915.jpg

Ajattelin käyttää sitä pesukoneessa, mutta en tiedä miten käy. Ehkä siitä tulee jo liian tiivis nyt ennen huovutusta. Enkä kyllä tiedä mitä tässä kupissa pitäisin. Kunhan nyt vaan virkkaan :)

Katselin japanilaisia tilkkukirjojani tänään. Juu, en osaa japania, mutta saahan sitä kuvia katsella :D Olemme näköjään apulaisen kanssa olleet samalla aaltopituudella japanilaisten kanssa kun tänään kirjasta löytyi tämmöinen kuva.

376908.jpg

Ja tässä minun kassini joka on ommeltu, hmmm, muutama vuosi sitten. Samainen Sue-tyttö ommeltiin silloin koristeeksi minunkin kassiin. Tytön kaavat löysin silloin jostain tilkkukirjastani.

376961.jpg

Ensiviikolla on käsitöiden saralla varmaankin melko hiljaista. Töitä on nimittäin enemmän kuin tarpeeksi, mutta ehkä iltaisin sentää jotain kerkiäisi väkertää ;)