Minä rupesin mukamas tekemään lauantaina Sniikkereitä. Aivan piti tässä tietokoneen ääressä näpertää ensimmäiset kierrokset että sain aloituksen oikein. Nämä siis aloitetaan varpaista. Juu, ja koska en kauheasti tykkää nurjista silmukoista ja piti olla aivotonta telkkarineuletta.. Niin tämmöiset niistä nyt sitten tuli :)

2015835.jpg

Tossut ovat huomattavasti sievemmät jalassa kuin pöydällä :D Pienemmät versiot ovat neitokaiselle ja niissä vähensin silmukoita (-6) siinä vaiheessa kun rupesin kutomaan tasona. Niistä tuli todella söpöt vaikka koristukset vielä puuttuvatkin. Parasta ohjeessa oli tietenkin se ettei tarvitse ommella yhtään saumaa ;) Kantapäässä kavennetaan muutamia silmukoita niin saa todella hyvin istuvan kantapään näihin yksinkertaisiin tossuihin.

Ja jos uusinta Novitaa olette selailleet niin siellä on samannäköiset tossut. Aloitetaan vaan toisesta päästä. En tietenkään muistanut sitä näitä tossuja tehdessäni, vasta nyt blogikierroksella näin eräässä blogissa samannäköiset tossut ja ohje oli Novitasta.