CCN "Let it snow".

Siis 7 ristipistoa. En kyllä ikinä kehtaisi tämmöisiä aloituksia kuvata teille, jos nyt ei olisi kyseessä hassutustyö :D 

 

*** Jos joku nyt ihmettelee että mistäs nuo aikaisemmat hassutuspostaukset ilmestyivät, niin juu, laitoin ne nyt kaikki kerralla että voisi edistymistä (siis toivottavasti) joskus raportoida samaan postaukseen. Muutaman päivän vapaa edessäpäin, joten toivottavasti seuraaviin hassutustöihin saisin pari pistoa enemmän ;) 

Todella kiva kurkkia toisten blogeista että mitäs töitä toiset pistelevät. Olen kylläkin huomannut semmoisen haittapuolen että itselläkin tekisi mieli uusia malleja joita on nähnyt nyt toisilla.. Minäkin, joka olen melko mestari pitämään keskeneräisiä töitä, alan jo vähän jarrutella mielessääni tätä uusien aloittelua. Kai minulla sittenkin on aivoissa joku suojelumekanismi joka koittaa vähän toppuutella keskenolevien töiden määrää :D Mutta eihän tässä vielä mitään, vielä olisi 10 hassutusta aloitettava. Kai tämä aloittelu alkaa jo viikon jälkeen mennä rutiinilla :)