Kyllä täällä sentään jotain käsitöitä vielä tehdään ;)

Eilen ompelin neitokaiselle pörröisestä fleecestä puseron ja myssyn. Toivoi että ompelisin villapaidan.. Tämä on sitten jonkunlainen kompromissi ;)

1002313.jpg

(Malli ei oikeen ole yhteistyöhaluinen tähän aikaan illasta :D)

Myssyssä on koristeena kolme nappia ja kaava on vanhasta  Ottobresta. Puserokin on aivan perusmallia. Alunperin rupesin aamulla ompelemaan fleecehousuja neidille, mutta teinkin tuon puseron ensin. Toki ne housutkin tuli tehtyä. Tänään näpertelin tuota kissan kuvaa puseroon.

1002320.jpg

Tässä kuvassa maalataan lumipalloja. Pitää varmaankin ostaa enemmän maalattavia juttuja, minullahan on tuo ahkera pikkuapulainen :)

1002308.jpg

Talvea odotellessa askarreltiin nämä lumiukot. Vielä puuttuu nenät, sitten ne ovat valmiit. Valmistuivat ihan hujauksessa tänään kun neitokaisen kanssa niitä yhdessä tehtiin.

Millä langalla ommellaan vohvelikankaaseen kuvioita? Oliko se jotain puuvillalankoja joilla koulussa niitä liinoja ommeltiin? Eilen neitokainen ompeli vohvelikankaalle joillakin villalangan lopuilla, mutta langat oli aivan liian paksuja siihen tarkoitukseen..

Kiitoksia jo etukäteen kahdelle neulojaystävälle :) Ensiviikolla ehkä saan heidän lankalaatikoistaan sitä kaipaamaani lehmuksenvihreää Woolia. Joten peiton teko jatkuu :)