Tänään olen koettanut siivota hyllyjä. Juu, aika tylsää hommaa ;) Elättelen toivoa että löytäisin omat paikat kaikille käsityöjutuille niin ei tarvitsisi kääntää koko taloa kun jotain tarvitsee. En kyllä usko että ikinä opin pitämään tavaroita järjestyksessä ;D

Päätin nyt sitten että kun tässä neljän viime vuoden aikana en ole tehnyt yhtään pistoa näihin ristipistopakkauksiin niin ne voivat lähteä uuteen kotiin. Laitoin "Menossa myyntiin"-sivun tuohon valikkoon, sieltä voi katsoa isommat kuvat jokaisesta pakkauksesta. Jos joku on halukas ostamaan niin voi laittaa sähköpostia minulle. Laitan pakkaukset Huuto.nettiin jos ei uutta kotia löydy muuten :)

574416.jpg

Kyllä sinne hyllyyn vielä edelleen jäi muutama aloitettu työ ja muutama kirjanmerkki. Luulen että se kirjanmerkki on kooltaan suurin ristipistotyö minulle :))

Kaksi kerää jotain mohairsekoitetta, pitäisi löytyä joku tarpeeksi ilmava huivimalli niistä tehtäväksi. Haluaisin kutoa jotain pitsisukkia lastenkoossa, miksi kaikki ohjeet on vaan aikuisille.. Enhän minä itse osaa keksiä mitään hienoja kuvioita vain muutamalle silmukalle..