Minullahan on se ompeluhuone. Niin. Kokonainen pikkuhuone vaan käsityötavaroille. Tai no kyllä se toimii vierashuoneena ja mummulanakin tarvittaessa. Sitähän voisi luulla että olisi ruhtinaallisesti nyt sitten tilaa varastoida kaikenlaista "tarpeellista".

Mutta kun ne tilat tuntuu loppuvan siltikin... Ja jos sitä ei harrastaisi niin monialaisesti niin voisi tavarat sopia yhteen kaappiin. Mutta kun ei, sitähän pitää olla neulelangat, huovutuslangat, virkkauslangat, ompelulangat, ristipistokankaat, vaatekankaat, tilkkukankaat, sekalaiset kankaat, ristipistilehdet, tilkkulehdet, ompelulehdet, kaikenmaailman käsityökirjat, askartelutavarat, puikot, koukut, neulat ja leikkurit. Ja vielä paljon muutakin :D

Lohdutuksen sanana voisin sanoa etten onneksi eroa mitenkään sukuni naisista :D Olemme varmasti hamstereiden sukua.

Viime vuonna kirjasin ylös käytettyjä summia käsityötavaroihin. Noh, se lista hävisi jotenkin kummasti siinä toukokuun tienoilla kun alkoi summat hyppimään silmille.. Joten en suosittele sitä kenellekkään ;)  Tänä vuonna koitan parhaani mukaan käyttää kaapeista löytyviä tarvikkeita enkä ostella uusia.

Aluksi minulla oli erikoislupa ostaa ompelulankoja, mutta viime viikkoisen järjestelyinnostuksen jälkeen taidan pärjätä tovin entisilläkin varastoilla:

Erikoissääntöni onkin että saan ostaa vain semmoisia tarvikkeita jotka jotenkin edistävät keskeneräisten (tai uusien projektien) valmistumista. Kuten vaikkapa vanua tilkkupeittoihin.

Vetoketjujen säilytyslaatikko alkoi olla vaarallisen tyhjä. Mutta ei hätiä mitiä, Maija ja Teija auliisti täyttivät senkin laatikon :D

 

Kiitos arvon hamsteroivat tilkkuystävät :)  Ja huomatkaa raidallinen vetoketju, enpä ole semmoista ennen nähnyt.

Ja vielä pikkuinen lisämuistutus itselleni. Koitan käyttää enemmän niitä ihanuuksia joita olen jemmannut kaappeihin. Tuleehan niitä uusia ihanuuksia sitten kunhan olen ensin vähän tyhjennellyt varastojani ;)