Innostuin pyörittelemään kukkalaitteella lankakukkasia. Tässä kasassa on kaksi kerää Kid Mohairia kukkasina.

1317172.jpg

Isoäidin neliöt edistyvät hiljalleen. Tässä niiden tilannetta tänä aamuna (itselle muistiin 68 kpl). Tulipas taas huomattua että ohjetta kannattaisi pitää mukana joka kassissa.. Olen nimittäin muuttanut "ohjetta" jossain välissä, toisissa neliöissä on kulmassa kaksi ketjusilmukkaa ja toisissa kolme. Otin kerran vaan langat ja koukun mukaani kyläreissulle ja pähkäilin siellä että olen varmaankin tehnyt kulmat kahdella ketjusilmukalla. Näitä uuden version neliöitä on enimmistö ja taidan jatkaa samalla mallilla. Kai niitä toisia voi käyttää johonkin muuhun projektiin ;)

1317162.jpg

Tämä viime kesänä aloitettu villatakki pääsi vihdoinkin käyttäjälleen. Ohje löytyi Novitasta.

1317181.jpg

1317194.jpg

Olen koettanut kutoa pois jämäkeriä. Että yhdessä Wool-kerässä riittääkin kutomista :D Olen tehnyt siitä kahdet pikku sukat (toisissa sukissa on muutakin lankaa), pienet säärystimet ja pipon. Vieläkin lankaa jäi harmittavasti. Onneksi sentään pikku kerät voi heittää neitokaisen lankalaatikkoon.

Eilen aloitin uutta huivia. Aivan kuin entiset olisin tehnyt jo valmiiksi ;)

1317155.jpg

Kevät-huivia vaaleanpunaisesta langasta. Ohje on niin helppo että voi tikutella telkkariakin katsoessa ja mallikerran muistaa melko pian ilman kaaviotakin. Olen tehnyt samaisella mallilla huivin ennenkin ja malli on hyväksi havaittu. Ziina on suunnitellut kyllä mainion mallin :)

Tänä viikonloppuna ei tunnu siltä että kädet jaksaisi kutoa. Onhan tässä kyllä puikot pysyneet käsissä monta viikonloppua peräkkäin, joten ei taida olla vielä aihetta valittamiseen. Pitää kokeilla josko kynä ja sakset pysyisi hyppysissä, voisi vaikka piirrellä kuvia liimaharsolle ja leikellä niitä sitten kankaasta.

Mutta ensin menee hetkinen sihteerihommissa, nimittäin Salainen tilkkuystävä 2008 on alkamassa.