Täälläkin piti eilen laittaa puikoille pipoa :)

344937.jpg

Tästä tulee kyllä melko kauhea, mutta kai se on kokeiltava tehdä valmiiksi :D Valkoista Woolia ja jotain pörrölankaa. Silmukkamäärät omasta päästä ja koko pitäisi olla 3-vuotiaalle sopiva. Seuraava pipoidea olisi jo valmiina ;)

Tänään laitoin huivit pingottumaan ja saa nyt nähdä tuleeko näistä mitään. Tässä Kevät-huivista kuva. Pingotin myöskin sen Woolista tekemäni valkoisen kaulahuivin (koivunlehtimallilla).

345180.jpg

Tässä vaatimattomasti kolme huivi aloitettuna :D Vihreästä Kevät-huivi, vaaleanpunainen Kiri ja valkoinen huivi salomonin solmuilla.

344941.jpg

Ja en vieläkään ole saanut kankaalle asti niitä enkelikuvia. Joten aloitin kirjomaan yhtä jonka olin silittänyt kankaalle jo viime kesänä.. Tämäkin malli on siitä puutarhakirjasta, tällä kertaa kolme tätiä kukkien kanssa. Kuvakin oli, mutta siitä ei saa mitään selvää. Joten kuvaan sitten kun työ on valmis (tai ainakin valmiimpi..).

Koetan tehdä solmuhuivin valmiiksi äkkiä että pääsen omien hommien kimppuun. Huivi on suunnilleen puolessa välissä.. Valmistuisikohan se huomenna?