Isoäidinneliöt taitavat sittenkin muuttua joksikin muuksi kuin neitokaisen päiväpeitoksi. Niin :D Mallailin niitä äsken peitoksi ja karu totuus on että langat eivät ikinä riittäisi tarpeeksi isoon peittoon. Sen siitä saa kun rupeaa peittoprojektiin vanhoilla langoilla :) Ehkäpä tilkuista muotoutuu pieni torkkupeitto sentään... Seuraava peittoprojekti aloitetaankin sitten kaupoissa olevista langoista ja ostetaan kerralla kaapit täyteen tarvittavia värejä :D

Puikoilla on nyt edelleen vaaleanpunainen Kevät-huivi. Revontuli-huivi piti vaan kutoa tässä välissä ;) Joten nyt jatketaan taas kevään odotusta nimensä mukaisen huivin kanssa. Puikoilla on myöskin puuvillainen pipo neitokaiselle, ruskeaa ja vaaleanpunaista raitaa.

Koska kamerasta on patterit lopussa ja kuvattomat viestit on tylsiä niin tässä kuva tekeillä olevasta kirjontatyöstä. Piirsin sen kertaalleen jo aikoja sitten ja kerkesin ommellakkin jonkunverran, mutta en ole tyytyväinen jälkeen. Piirsin sen nyt sitten tällä kertaa haihtuvalla tussilla kankaalle.341466.jpg 

341468.jpg

Nämä kuvat ovat siis kirjontakuvien mallista ;) Eivät siis esitä minun työtäni valmiina. Minä laitoin kaikki kolme kuvaa samalle kankaalle, en tiedä vielä käytänkö ne samaan työhön vai leikkaanko ne sitten erilleen. Minun versioni näistä tyttösistä on siinä vaiheessa että olen aloittanut reunakukkasia ompelemaan ;)

Edellisten viestien mumsselit ja etanat löytyvät Tone Finnangerin Tilda-kirjoista. Muffinssit ovat "Tildas Julehus"-kirjasta ja etanat "Sommer i Tildas hage"-kirjasta.