Puikot pysyy taas käsissä :)) Palmikkoa ei vielä kylläkään kärsi tehdä  ja kudonta aikaa pitää rajoittaa reilusti. Mutta noin muuten *onnellinen huokaus* on kyllä ihana taas pitää puikkoja käsissä.

1945423.jpg

Kokeilin lapasia Kerttu-sukkien pitsineuleella. Kuviosta tuli ihan kiva, mutta lapaset ovat muuten melko epäonnistuneet. Peukaloon kokeilin kiilaa ja siitä tulikin melkoinen harjoituskappale, muutenkin lapaset ovat liian kapeat omaan käteeni. Ja juu, ei ole kukaan vielä päätellyt lankoja niistä ;) Samaa sinistä lankakerää koetin tuhota pikkuisiin sukkiin ja on tuossa kuvassa vielä pikku lapanenkin aluillaan.

Nyt takaisin sohvalle käsitöiden pariin ;) Ai niin, pitää vissiin ruveta purkamaan kaappejakin kun näyttää siltä että ennen käsileikkausta laitoin kaikki tarpeelliset käsityötavarat "hyvään talteen". Ainakin pari lehteä on hukassa ja missä ihmeessä tämän talon kaikki sakset ovat...

* Laskuri lähenee tasalukua ja pian blogilla näkyy olevan synttäritkin, joten jos luet tätä niin voisit jättää kommentin :)