Melkein kaikissa blogeissa aherretaan joululahjojen parissa ja koska eletään kovin salaisia aikoja niin ei tietenkään passaa esitellä kuvia tekeleistä. Niin täälläkin blogissa :D

Minä olen kylläkin keskittynyt enemmän selailemaan nettikauppoja kuin tekemään käsitöitä ;) Muutamia lahjoja on jo tilattuna ja nyt sitten vaan odotellaan että kolahtaisivat postiluukusta. Jännittää hiukan itseäkin kun aina ei netissä saa oikein hyvää käsitystä millainen tuote oikeasti onkaan.

Joulukalenterista on paljastunut ihania joulukankaita ja pieniä jouluisia tavaroita. Kiitokset Teijalle joulukalenterista, on tämä kyllä jännää puuhaa ;) Miten lieneekin että minun kaapeissa on harvinaisen vähän (kun ottaa huomioon että minulla on enemmän kuin yksi kaapillinen kankaita..) joulukankaita, joten jouluaiheiset kankaat ovat olleet todella mieluisia. Sainkin Salaisen Tilkkuystävän ja tilkkuilijoiden joulukalenteri-vaihdon"emännöintilahjaksi" hurjasti  ihania kankaita. Tällä viikolla saapui Hiljalta ja Kirsiltä jouluiset yllätykset. Kiitos oikein paljon :)

1120322.jpg