Eilen illalla innostuin virkkaamaan. Löysin netistä Virkun blogista todella kivan idean tehdä kukkia Salomonin solmuilla. Kuvassa kukat ovat hienoja, mutta minun virkkuukoukusta ei kyllä niin kauniita kukkasia tullut. Ehkäpä tein liian suuria silmukoita tai mikä lieneekään mennyt vikaan. Virkata kuitenkin piti, joten Isoäidin neliöitä piti nyt kokeilla. Uhrasin sitten sen ainokaisen valkoisen keränkin näihin kokeiluihin..

832165.jpg

Lyhyiden yöunien jälkeen piti ruveta sitten ompelemaan. Niin no, kuka käski virkata puoli yötä...

832160.jpg

Todella taitoa vaativat pussukat tuli tehtyä :D Punaiseen Laban-pussiin laitetaan neidin yöpuku ja keltainen pussi on dominonappuloille. Nämä piti valmistua jo viikko sitten.. Joten nyt mentiin sieltä mistä "aita on matalin".

Eipä vielä suuria taidon näytteitä nähdä seuraavassakaan ompeluksessa :D

832162.jpg

Lokero postille. Siis oikeesti, meillä on posti melkein aina hukassa.. Joten jos vaikka jatkossa muistaisin tipauttaa tulleen postin tähän lokerikkoon ennen kuin menen töihin. Tässä on vain yksi lokero ja tämä roikkuu seinällä puisessa hengarista (ei kylläkään tuossa mikä on kuvassa). Yläreunaan pitäisi kiinnikkeeksi laittaa muutama nappi, mutta saa nyt nähdä milloin niin pitkälle päästään ;)

Eilen selailin lehtiä ja siellä kovasti olisi ihania pikkuväen neuleita. Onneksi niitäkin kohta pääsee kutomaan kun kaveripiiriin alkaa iskeä vauvabuumi. Ei kyllä ole vielä edistynyt paljoa sen pikkuneidinkään villatakki.. Se pitää kyllä ensin tehdä valmiiksi, ennen kuin uusia lahjuksia voi aloittaa..

Salaiseen tilkkuystävä-vaihtoon kerkeää ilmoittautua vielä tämän viikonlopun aikana :)