Tässä parina aamuna olen unenpöpperöissäni etsinyt pipoja neitokaiselle päähän koulumatkalle. Tänään sitten tehtailin apua vähän siihen ongelmaan. Jos vaikka ensiviikolla löytyisi edes joku pipoista ilman verenpaineen nousua ;)

Ensin tummansininen kokeiluversio. Jaahas, kenelle sitä kokeilisi kun lapsi oli koulussa, joten tein nyt sitten kaksi muutakin kokeiluversiota siinä ootellessa  :D Mallin saavuttua totesin että saattaa jonain aamuna pipo kiristää liikaa, joten piti tehdä vielä hienosäätöä kaavaan ja kaksi pipoa lisää. Oikeasti tästä rivistä on todella passeleita vain nuo kaksi yksiväristä, vaalean violetti ja vaaleanpunainen. Silityskuvat on pengottu ompelupöydän laatikoiden perukoilta. Ai niin, nuo kolme kokeiluversiota on ommeltu vanhoista paidoista, joten kierrätystä kierrätystä. Nimilappuset laitoin saumoihin.

Ja siinä samalla sitten surauttelin piposia kaverinkin tyttärelle.

Nallepuh-kangas on vanhaa yöpaitaa ja yksiväriset jotain vanhaa trikoota. Se vanha kangas onkin todella passelia pipoihin, muihin ompeluksiin vähän liian venyvää. Näihinkin silityskuvat pikku tyttären toiveita kuunnellen :)

Samaiselle tytölle meni myöskin nämä jo aikoja sitten valmistuneet lapaset ja pipo. Nyt siis sain aikaiseksi päätellä langat lapasista ;)

Kuvissa komeilee myöskin uutukainen silityslaudansuojus. Piti viime viikonloppuna hiukkasen piristää pyykkitupaa, joten ompelin uudet verhot ja tuon laudan päällisen pirtsakasta kankaasta. Kangas on jotain aikoja sitten Ikeasta ostettua, sitä onkin riittänyt vaikka mihin. Nyt sitten viimeiset palaset kankaasta kehystin pyykkituvan seinälle tauluksi.