On ihan pakko kutoa. Viikon neulomistauko alkoi käydä jo vähän liian rankaksi ;) Ja voitte varmaan arvata että kädet on entistä kipeämmät kun viikon tauon jälkeen kudot yötä päivää..

Eikä tietenkään niitä entisiä töitä voi tehdä eteenpäin, kun kerran puikkoihin taas pääsi ;)

870223.jpg

Perjantaina virkkasin lisää neliöitä. Löysin muutaman metrin valkoista lankaa ja se piti heti virkata. Tein myöskin muutamia neliöitä persikalla ja vihreällä, eli odottelevat vain sitä valkoista reunaa. Lauantaina aloitin kruunupipoa neidille. En tietenkään kerennyt siinä "kiireessä" tulostaa ohjetta, joten tuli nyt oma versio ja tarkoituksena olikin tehdä syyspipo. Pipossa siis käännetään tuo punainen kruunureunus ylöspäin kun pipo valmistuu. Ja pitihän sitä yhtä sukkaakin aloittaa, eihän se olekkaan vasta kuin kolmas versio noista langoista.. Mutta ei ole hyvä näinkään, menee purkuun. Huomaankin että kuvasta puuttuu yksi kaulaliinan aloitus. Jossain vanhassa Käsityölehdessä oli malli lapsen kaulahuiviin, kudottu huivi ja siihen oli ommeltu sitten pupun kuva päälle. Aloitin huivia moneenkin kertaan, mutta ei oikeen mikään mallineule tunnu hyvältä. Eli sekin taitaa mennä purkuun.

Eilen olimme kyläilemässä yhden pikkuisen prinsessan luona, hänelle sitä villatakkia rupesin kutomaan kesällä. Neitokainen oli kyllä niin pieni, että taitaa mahtua takin tekele vielä vuodenkin päästä. Niin no sehän on hyvä juttu minun kannalta, kun en näytä saavan sitä takkia ikinä valmiiksi :D Mutta pikkuiset sukat ja vanttuut pitäisi ainakin saada tehtyä. Onneksi sentään apulainen lupasikin hoitaa sen sukkien kutomisen ;) Enköhän minä yhdet pikkuiset vanttuut saa tehtyä tänä syksynä ;)