Sain tänään postia salaiselta neuleystävältäni. Piti tietenkin soittaa kesken työpäivän että keneltä se paketti oli ;) Kerkesin nimittäin vain nähdä ilmoituksen paketista ennen kuin menin töihin.

Ja kuten arvata saattaa, ihanuuksiahan siellä taas oli :D

919033.jpg

Karuselli-lankaa ja pörrölankaa sinisenä ja vihreänä. Neuleklassikot lehtinen ja kansiollinen aarteita. Kansion sisällä oli runsain määrin kirjontalankoja ja kankaita, Hello Kitty-juttuja ja paperia tulostettavia magneettikuvia varten sekä paperia jonka avulla saa silitettyä tulostetun kuvan kankaalle. Toki herkkujakin löytyi, nimittäin Ahaa-suklaata (juu, kyllä se on juuri sitä minun herkkuani). Kiitos taas oikein ihanasta paketista :)) En vielä kerinnyt kaikkea oikein tutkia, mutta huomenna sitten.

Viikonlopusta on tulossa erikoinen, ei saa tehdä käsitöitä kun pitäisi kuulemma pitää käsiä levossa. Pah. Mitenköhän semmoinenkin onnistuu... Kovasti koetan keksiä ohjelmaa viikonlopulle ja olla tekemättä mitään :D Ensiviikolla marssin kyllä lääkäriin jos kädet eivät ole paremmassa kunnossa muutaman päivän levon jälkeen. Eihän tämmöistä puolikuntoisuutta jaksa kukaan, varsinkaan nyt kun syksy tulee ja haluttaisi kutoa vaikka mitä. Puhumattakaan kaikista muista projekteista jotka odottavat tekijäänsä ;)