Pakkohan sitä oli ruveta kokeilemaan uutta pipoa... Mutta koska en ole löytänyt vielä semmoista ohjetta jota etsin, niin no en oikein tiedä vielä mitä edes etsin ;) Piti sitten kokeilla tämmöistä. Apulaiseni oli nähnyt jossakin blogissa kuvan Tychus-piposta, minä en semmoisesta ollut ikinä kuullutkaan. Näytti kivalta ja kokeilin :) Ja koska ohjetta en lukenut kokonaan ja en tietenkään tulostanut sitä niin tuli vähän oma versio :D

353939.jpg

Olisin halunnut vielä korkeamman tuosta päälaen nypystä, mutta kai se käy näinkin. Alkuperäisessä ohjeessa ei tietenkään tule tuota nyppylää päälaelle ja raidatkin menee vuorotellen. Minulla tuli alussa jo kaksi samaa raitaa vierekkäin, joten oli pakko tehdä sitten "virhe" useamman kerran.

Pipo näyttää tältä pöydällä. Ihan kiva malli ja valmistuu nopsaan. Tästä saisikin oivallisen pipomallin jota voisi koristella omanlaisekseen ja raidoitusta muuttamalla saisi erillaista ilmettä. Pipo passaa kolmivuotiaan päähän hyvin. Silmukoita oli 38, puikot 4. Tein vain neljä mallikertaa kun sekin näytti riittävän neidin pipoksi, ohjeessa on viisi mallikertaa.

 353943.jpg