Viime yönä sain jotain ommeltua ja tänään kiinnitin koristukset. Oletan että neitokainen ei lueskele blogiani, joten näytän kuvan :)

2115136.jpg

Huppuun en laittanut nauhoja vaan pikkuisen kuminauhaa, ehkäpä rustailen vielä kuminauhaa koko huppuun, ettei ole niin väljä. Tai no, ehkä se menettelee näinkin ;)

2115169.jpg

Huovasta leikkasin kaksi kukkaa ja laitoin päällekkäin. Sitten vaan parilla pistolla kiinni toisiinsa ja nappi keskelle.

2115186.jpg

Ja tässä vielä toinen haalari. Ovat muuten samanlaiset, mutta rinnassa olevat kukkaset laitoin hiukan eritavalla.

Hihan- ja lahkeensuut ompelin umpeen, ettei pienet vanttuut ja sukat ole pitkin pihoja ulkoreissun jälkeen ;) Tietenkään ompelujälki ei kestä tälläkään kertaa lähempää tutkimista ja vetoketjut meni vähän vinksalleen. Mutta noin muuten ihan hyvät :) Vielä kun punaiset pipot saan valmiiksi niin voin kääräistä nämä pakettiin.

Toinen juttu onkin sitten miten selitän neitokaiselle että hänen rakkaat Hello Kitty-nappinsa ovat mystisesti hävinneet hänen nappipurkistaan.. Kai pitää toivoa että joskus uudet napit sattuvat nokan eteen nettikaupoissa ja kerkiän täyttämään nappipurkkia ennen kuin sitä tarvitaan :D Minun tuurilla neitokainen varmaan tarvitsee nappejaan jo tänä iltana ;))