Kun yhden työn sain valmiiksi niin vissiinkin hävisi kaikki energia käsitöiden tekemisestä ;) Viime viikolla oli käsitöiden kanssa melko hiljaista.. Alkuviikosta en kutonut yhtään silmukkaa.. Enkä leikannut yhtään tilkkua, puhumattakaan ompelusta. Mutta perjantaina alkoi kovasti käsityöt taas kiinnostaa ja jatkoin Fifiä. Minun versioni Fifistä on nyt valmiina ja odottelee pesua ja pingotusta. En tehnyt mallin mukaan viimeista mallikertaa. Tein vain reikäkerroksen ja ainaoikein reunan. Ensimmäistä kertaa aloitin huivia niskasta alaspäin ja ensimmäistä kertaa kokeilin myöskin väriä vaihtavaa lankaa huiviin. Ihan hyvä siitä tuli, oikeasti väri on tummempi sininen.

475018.jpg

Ja ettei vaan tarvitsisi tehdä vanhoja tekeleitä niin aloitin Onnenlehti-huivia valkoisesta Nalle-langasta. Huomasin ettei minulla ole huivilankoja (miten sekin voi olla mahdollista??..) joten oli pakko ottaa Nallea. Paksua mohairia on kyllä solmuhuiveihin,  mutta kudottuihin huiveihin ei näkynyt laatikossa mitään passaavaa. No okei, on mulla yksi silkkilanka mutta sitä ei ole kukaan kerinyt vyyhdiltä ;)            Kuvassa myöskin tänään tullut tilkkulehti Australian Country Threads. Oli harvinaisen tylsä lehti tällä kertaa. Vai lieneekö vika siinä että on jo selannut niin monta lehteä että joka kerta odottaa vaan lisää ihania ja  ihmeellisiä malleja...

475014.jpg

Kun kerran kaikki muutkin näkyy käyvän Lidlissä lankaostoksilla niin pitihän minunkin käydä siellä vilkuilemassa. Eipä sillä että mitään saisin ikinä kudottua näistä puuvillalangoista.. Mutta voinhan minä antaa nämä vaikka apulaiselle kesällä tuliaiseksi :D

475021.jpg

Ompelukoneen vieressä odottelee kolmet housut lahkeiden lyhennystä. Se on kyllä niin vastenmielistä hommaa ettei toista tule näin heti mieleen.. Jos ne olisivat omia housujani niin todennäköisesti ne odottaisivat siellä hyllyllä niin kauan että apulainen tulee tänne kylään, mutta kun eivät ole minun housujani. Ja ne pitäisi olla vielä tällä viikolla valmiinakin..

Olen tässä vähän pyöritellyt muutamaa tilkkublokkia kädessäni. Nämä on yhdestä kokeilusta ja eivät ole tässä vuoden aikana päätyneet mihinkään työhön. Yhdeksän neliötä on leikelty paloiksi ja ommeltu sitten palat yhteen. Mietiskelin josko nämä yhdistäisi jollakin yksivärisellä kankaalla peitoksi neidille. Vaikka kyllä houkuttelisi paljon enemmän leikella uudet palat ja aloittaa jotain uutta ;))..

475066.jpg

On se kevät meilläkin. Kukkasia hiekkalaatikon vierestä.

475096.jpg