Kun nyt uusi kuukausikin vaihtuu, niin tuntuu puhaltelee jo keväiset tuulet. Minulle on iskenyt jonkun asteinen kevätsiivousvimma. Juu, ne jotka minua tuntee oikeasti tietävät etten ole todellakaan mikään siivousihminen :D

Sain jonkun päähänpiston vaihtaa langat ja käsityötavarat vaatehuoneen hyllyille. Tähän asti ne ovat majailleet eteisen isoissa kaapeissa. Tiedättehän, jos ei oikeasti tiedä kuinka monta lankakerää sinulla on niin voi hyvillä mielin ostella lisää ja ajatella ”eihän minulla ole kuin pari laatikollista siellä kotona”. Voin paljastaa että tieto lisää tuskaa ;) Kaapeissani on monen monta semmoista kerää jotka ovat pyörineet siellä jo monta vuotta.

Nyt päätin että ne saavat muuttaa toiseen kotiin. Yhden pussillisen lankoja postitin mummulle syntymäpäivän aikoihin. Mutta vieläkin niitä ”puhumattomia” lankoja on useita keriä. Eihän nyt kukaan käsityöihminen lankoja voisi kuvitella heittävänsä roskiin, joten mietiskelin paikkaa mihin niitä voisi lahjoittaa.

(Kuvan langat edustavat varmaan jotain murto-osaa lankavarastoistani, eivätkä ole tosin lähdössä mihinkään kaapeistani..)

Aivan toisen asian tiimoilta olin yhteydessä Vienon Kammarin Vienoon ja hän oli oikein iloinen käsityöpussukka ideastani. Aijon pakata puhumattomat kerät käsityöpussukoihin ja lähettää Vienolle vietäväksi lastenkoteihin Venäjälle.

Jokaiseen pussukkaan pakataan sakset ja itselle tarpeettomia käsityötavaroita. Minä ajattelin ommella muutaman pienen pussukan ja lajitella niihin lankoja sekä virkkuukoukun tai puikot. Ehkä joku pieni tyttö tai poika pääsee kokeilemaan virkkaamista/neulomista niillä.

Ja koska kangasvarastojani en ole vielä järjestellyt, niin mielessä on myöskin tehdä käsityöpussukka ompelutarvikkeille. Pikkuisen kangasta, neuloja, lankaa ja sakset.

Koska minulla on myöskin ristipistotavaroita... niin luulempa että varastoista joutaa lahjoitettavaksi myöskin pari tokkaa lankoja ja palasia pistelykangasta. Saa sitten joku kokeilla ristipistojakin.

Tämä oli mielestäni aivan loistava kohde lahjoittaa käsityötavaroita eteenpäin, kun niitä pyörii liikaa omissa nurkissa :)

**

Juu, kyllä täällä pari käsityötäkin on valmistunut, mutta kamera ja tietokone eivät tänään halua olla ystäviä. Joten kuvia sitten myöhemmin :)