Oma tietokone saatiin vihdoin kotiin, mutta sitten ei ole itse oltu taas koneen ääressä. Joten hiljaista on :D Täällä on aivan jo kesä ja lomakin tietenkin siintää jo kuun lopussa.. Meinasi melkein hymyilyttää kun 30 asteen helteessä tikuttelin loppuun neidin Kerttu-sukkia. Ettei sitten parempaa tekemistä minullakaan ole ;) Neiti sai samanlaiset punaiset sukat kuin omanikin, joten niitä en edes kuvannut.

Täällä ollaan harrastettu tämmöistä:

651788.jpg

(ja näin käy rantakuville kun ottaa niitä ilta-auringossa..)

ja tämmöistä sitten sisätiloissa:

651738.jpg

Piirtämistä, silittämistä ja leikkaamista. Kuka sitä muista mikä pala tulee mihinkin..

Eilen kun kotiuduimme taas omaan kotiimme niin kasseista pursusi mm. tämmöisiä:

651728.jpg

Ylimmäisenä harmaata ohutta Barbapapa-flanellia peiton vuoreksi, loput ovat puuvillakankaita.

651746.jpg

Mohairi on sievää kerällä, mutta hmm, väritykseltään vähemmän sievää solmuhuivissa, mutta ehkä siihenkin tottuu. Huivia siis jo aloitin ;) Mandarin petittiä on liivihameen verran, reunassa olevaa vaaleansinista paidan verran (vaaleanpunaista vain koristeeksi) ja sekalainen määrä sukkalankoja.

651756.jpg

Alpakkaa villatakin verran. Kotona vasta käväisi mielessä että ehkä tämä lanka on liian paksua kirjoneuleeseen... Mutta kai näistä joskus jotain sitten tulee ;) Valkoinen on pohjavärinä ja siihen tulee värillisiä kuvioita.

651760.jpg

Näitä piti sitten ostaa vaan huvikseen ;)

Melkein kaikki langat lähtevät kesälomalla mukaan ja muuttavat uuteen kotiin. Eli siis apulaisen luokse. Ette kai te luulleet että minä itse niistä mitään kutoisin ;D

Aloitin viime viikolla uudessa työpaikassa. Työkaverit ovat mukavia ja työtehtävätkin kai joskus oppii. Uusi urani tosin lähti käyntiin vähän huonosti kun jalkaan iski tulehdus ja jouduin tänään sairaslomalle. Onneksi sentään pelkkä lääkereseptin näkeminen näyttää tehoavan jalkaan, joten eiköhän tässä pääse jo pian tolpilleen. Haluttaisi kovasti ompelemaan, mutta ensin pitäisi jaksaa leikata kankaita.. Lehtiä olen selannut viikonloppuna etsien sitä täydellistä peittomallia. Ihme kyllä että lehdistä löytyy aina vaan lisää juttuja mitkä pitää lisätä "Pakko Tehdä"-listalle ;) Voin sanoa että se lista on jo muutaman kilometrin mittainen..

*** Ja vielä pari sivua nyssäkkävaihtolaisia

Marian käsityöarkku

TilkkuSatu