Eiliset lapaset on valmiina. Eilen sain myöskin yhden "kyläilykäsityön" valmiiksi, nimittäin Salomonin solmuilla virkatun huivin. Uusi virkkaus ei kiinnostanut, joten oli pakko aloittaa uusia lapasia ;) Kokeilin aikuisten kokoakin, mutta eihän se valmistu ikinä.. Joten palasin turvallisesti takaisin lasten lapaskokoon :D

554283.jpg

Aamulla näpertelin neulatyynyjä ja tein kokeeksi yhden. Kokeiluversion siis. Melko vaikeaa hahmottaa missä sen palleron keskikohta on.. Seuraavaan varmaankin pitää mitata että sattuu keskellä pistot. Ohje löytyy netistä. Ompelin heti kerralla kolme neulatyynyä, yhdestä puuttuu vielä vanu sisältä. Kahteen ensimmäiseen vanut piti ottaa neidin pehmolelusta.. No, oli se lelu vähän rikki jo entuudestaan ;)

Tänään kolahti myöskin uusi tilkkulehti. Ei mitään pakko-heti-tehdä juttua ollut, mutta muutama kiva idea kuitenkin. Ainakin yksi kirjontakuva tuli juuri oikeaan aikaan ja pääsee luultavasti tehtäväksi piakkoin. Tänään kyläillessä oli mukana kirjontatyö, tuo joka kuvassa näkyy oikeassa yläkulmassa. En kyllä saanut tehtyä paljoakaan kun kudoin lapasta ja valaistus oli niin huono ettei mitään olisi nähnytkään ommella.

Lapp-Elisalla (nettikauppa Ruotsissa) on alennusmyynti ja pitihän minunkin siellä käydä katsomassa, netissä siis :)

Kivoja myssyideoita näkyy tulevan aina vaan lisää Myssyviikkojen-sivuille. Miten sitä kerkeää kaikkea kokeilla ;D