Eilen luulin jo että sain niskani lopullisesti jumiin, mutta onneksi sentään ei vielä ihan jämähtänyt. En kyllä taida uskaltaa kutoa tänään yhtään silmukkaa.. Eilen jo sanoin että en kudo yhtään, mutta pitihän ne lapaset tehdä valmiiksi.. Ja olikohan se niin hyväksi selailla koko päivä lehtiäkään..

Violetit lapaset siis tulivat valmiiksi ja tapani mukaan en ole päätellyt vielä lankoja ;)

419778.jpg

Kuvassa eilen tullut lehti. Ensimmäinen numero lehtitilauksestani. Eipä siinä mitään suuresti mullistavaa tilkkuídeaa ollut. Toki oli hienoa katseltavaa ja muutama malli varmaankin joskus seuraavan kymmenen vuoden sisällä pääsee ehkä tehtävien listalle :D

Miksi minä olen tehnyt melkein kaksi samanväristä huivia?

419776.jpg

Toinen on Dropsin Alpacaa ja toinen Novitan Nallea. Päättelin tänään langanpäät huiveista koska molemmat lähtevät mukaan kyläilyreissulle ja toinen ehkä jää sinne asumaan.

Nyt siellä apulainen puistelee päätään ja mumisee että ei se ole taaskaan siivonnut pöytää ennen kuin ottaa kuvia :D  

Aamupäivällä kävin läpi nettikauppoja. Taitaa käydä niin että neitokaisen liivihame ja bolero joutuu vaihtamaan väriään kun sopivia lankoja (Sandnesin Sisu-lankaa) ei näytä olevan missään tarjolla. Pitää vielä jatkaa etsintää tai ruveta miettimään uusia värejä. Eilen oli pakko tilata pyöröleikkuriin uusia teriä että pääsisi leikkelemään tilkkuja. Olisi taas sata ja yksi ideaa tehtävänä ;) Juu juu, piti tehdä ensin ne vanhat valmiiksi..