Omat käsityöt tuntuvat junnaavan paikoillaan ja mikään ei etene. Suunnitelmia sentään olisi vaikka toistenkin tehtäväksi :D

Tänään sentään puoli pakosta otin ompelukoneen esille ja ompelin anopille ompeluksia. Todella haastava paneeliverhon lyhennys ;) Pienten pulloessujen tekeminen olikin vähän kinkkisempi juttu kun en tule toimeen vinokaitaleen kanssa..

2113371.jpg

Valkoreunainen versio oli mallina. Kuten kuvasta näkyy niin piti vähän muutella essua.. Kelvannee silti tarkoitukseensa. Harvinaisen äkkiä sentään sain valmista kun normaalisti ne ompelukset makaavat jossain muovipussissa pari viikkoa ennen kuin mietin edes asiaa. Tällä kertaa ompelukset tuotiin minulle tänä aamuna ja ennen kahtatoista olin jo ommellut valmiiksi :)

2113407.jpg

Neitokaisen ensimmäinen täytteellinen ompelutyö. Tyyny on tehty päiväkodissa. Kangasvalinta on niin tyypillistä neitokaista, koiran kuvia siis :)

Neitokainen kirjoitti eilen toivelistaa joulupukille ja sukuunsa on tainnut tulla kun listalla luki mm. "vaaleanpunaista käsityö liinakangasta", "lankoja", "punaset sakset ja harmaa neula", "virkkuukoukku". Sinäänsä todella kivaa että toivoo jotain muutakin kuin lelukuvastossa olleita juttuja :) Toivelistaa pääsivät kirjoittamaan myöskin neitokaisen kaksi rakkainta nukkea, joten heille on tulossa ainakin lisää vaatteita. Toinen nukeista toivoi kummituskirjaa ;)

Eilen aloitin telkkarineuleeksi nuken villahousuja. Ompelukoneen vieressä odottelee kaksin kappalein nuken haalareita sekä pino kaavoja. Keskeneräiset enkelit odottelevat vielä tekijäänsä. Yksi ristipistojuttuu pitää ainakin saada vielä viimeisteltyä lähiaikoina. Että ei ole vapaa-ajan käyttö ongelmia ;)