Nyt sitten voisitte sankoin joukoin lähetellä minulle vinkkejä mitä hahtuvasta voidaan kutoa. Ja nimenomaan miten ihmeessä sitä edes pystyy kutomaan??

Juu, keväiseltä Tallinnan reissulla piti ostaa kaksi kiekkoa värjättyä hahtuvaa. Nyt kesällä totesin että eihän siitä kutomisesta tule mitään. Sehän hajoaa käsiin ennen kuin saan luotua silmukoita puikoille. Onko minulla siis aivan väärä taktiikka vai miten ihmeessä te kaikki muut saatte hahtuvasta jotain valmista?

Samaan syssyyn voisin kai kysäistä mitä olette kutoneet ohuista virolaisista villalangoista? Niin, muita kuin huiveja ;)

Tietenkin minun piti haalia hahtuvaa ja villalankaa kaappini täyteen.. Vaikka kesällä raahasin niitä sukulaistenkin kaappeihin niin kyllä sitä näyttää olevan edelleen omissakin kaapeissa..

Neitokainen kantoi lankakeriä kaapista kauppaleikkiinsä, että äitikin tulisi ostoksille ;)) Kysymys kuuluukin, kuka ne kerät tunkee takaisin kaappiin? Langat olisivat tuossa sopivasti tyrkyllä, vaikka minunhan ei tietenkään ole järkevää aloittaa yhtään uutta projektia NYT :D