Nettipimennon aikana tuli ainakin tehtyä käsitöitä..

287394.jpg

Pipo 7-veljeksestä, ohje Ullasta.

287403.jpg

Luonnonvalkoiset lapaset, tulivat ehkä liian pienet itselleni, mutta olen kovin ylpeä kun valmistuivat ;)

287405.jpg

Sydänvanttuut ovat aivan liian isot omaan käteeni.. Alunperin piti tehdä tämmöiset, mutta kun en päässyt lukemaan ohjetta nettiin niin muistin värit väärin. Mutta idea on kuitenkin sama :) Tosin sydänraidat tuntuvat vähän kiristävän, vaikka kuinka yritin jättää langat löysälle..

287407.jpg

Pätkä kirjoneuletta, tämä lähtee jatko jalostukseen apulaiselle kun minulta loppui harmaa lanka ja tarvitaan vähän mittausapua että tulisi passeli kapistus tästä kötöstyksestä.

287400.jpg

Kirjontatöitä. Mallit ovat enimmäkseen samasta enkelikirjasta, josta olen tehnyt applikointitöitä.

287414.jpg287416.jpg

Puikkokoteloni. Sisällä on siniset taskut sukkapuikoille ja oranssit pyöröpuikoille. Viimeisellä sivulla on kuminauhasta ommeltuja lenkkejä joihin laitetaan virkkuukoukut. Tämän on tarkoitus olla "kirja". Kannet on tuettu pahvilla ja vanulla, sisällä on yhteensä 7 "sivua". Tämä oli kokeiluversio ja taitaa käydä niin että joululahjaksi tehdään jotain paljon helpompia versioita puikkokoteloista..287397.jpg

Tänään sai avata Yahoon Tilkut-listan nyssäkkävaihdon paketin. Minulle nyssäkän lähetti Maija. Kiitokset vielä Maijalle aivan ihanista aarteista :)) Paketistani paljastui mm. itsevärjättyjä ja painettuja kankaita, kangastilkkuja applikointihommiin, pätkävärjättyä ompelulankaa, kirjontalankoja, nappeja.. Salmiakkiakin oli, mutta laatikko unohtui pöydälle kuvaamisen ajaksi.. niin niin ;)) Erikoisena yllätyksenä oli tilkkutöiden kuvista tehtyjä postikortteja. Ovat todella hienoja, mahdankohan raskia niitä lähettää edes :) Erikoinen sen takia että en tiennyt semmoisia kortteja olevan edes olemassa. Salaiselta ystävältäni sain tilkkutyöaiheisia postikortteja aikaisemmin tänä syksynä, eli vasta tänä syksynä törmäsin näihin kortteihin ja nyt minulla on ihan omia kortteja :))