Tänään sain myöskin paketin Salaiselta ystävältäni. Sisältö oli taas kerrassaan ihana ja juuri semmoisia juttuja joista tykkään :) Harmi vain että tämäkin Salainen tilkkuystävä-vaihto loppuu nyt. Paketissa oli Marimekon kangasta (taustalla näkyvä iso kukka on sitä), tilkkulehti, viivotin (en tiedä millä nimellä kutsuisimme tämän muotoista viivotinta?), havukangasta ja kaksi linnunkuvaa. Lehden päällä oleva pikku tonttu oli todella suloinen ja pikku kätöset kävivät heti siihen käsiksi.

270680.jpg

Lehdestä heti ensimmäisellä pikaisella selauksella löytyi kannessa olevien kukkien ohje. Joten "vink vink" apulaiselleni, katoppas tätä

270681.jpg

Minun täytyy varmaan lisätä joulupukin listalle myöskin semmoinen tussi jolla voi piirtää ompelukuvia kankaalle. Kynän jälki häviää sitten kun kastelee kankaan tai silittää höyryn kanssa. Minulla on kyllä tussi jonka jälki haihtuu itsestään muutamassa tunnissa/päivässä. Se ei ole kauhean hyvä jos ei tee koko kirjontatyötä äkkiä valmiiksi.. ;) Mutta tänään sekin tussi oli niin hyvässä "tallessa" etten löytänyt. Joten oli pakko piirrellä ensin kirjontakuvat voipaperille ja sitten silittää kankaalle. Tässä ainoa onnistunut kuva siitä hommasta.

270683.jpg