Eilen oli posteljooni ollut reippaana ja tuonut minulle kaksikin isoja kirjettä. Itseasiassa en kyllä uskonut että tulisivat tämän viikon aikana perille asti..  Toisesta paketista paljastui nukkekirja Sy dukker i patchwork stoffer. Se oli myöhästynyt joululahja ;)

Toinen kirje oli Lapp-Elisalta. Tilasin jo joskus aikoja sitten ennakkotilauksena Miss Millie`s flower patch-vihkosen, siinä on kirjontakuvia. Se oli nyt sitten saapunut ja tuli jo minullekkin asti. Luulin että se tulisi vasta joskus ensivuonna.. :D Mukana myöskin yksi tilkkulehti ja kynä. En vielä kerennyt kokeilemaan kynää, mutta sillä olisi tarkoitus piirtää kankaaseen semmoista jälkeä joka lähtee pois kostuttamalla kangasta. Toivottavasti toimii ;) Saman tyylinen kynä on jo ennestään, mutta sen tekemä jälki lähtee yleensä pois jo saman päivän aikana tai ainakin ennen kuin olen saanut kirjontatyön valmiiksi..

319924.jpg

Tässä vielä kuva neidin palmikkopiposta. Se on niin kauheaa olla muutama sekuntti paikoillaan että meinasi mennä hermot äidillä ja tyttärellä ennen kuin jotenkin siedettävää kuvaa tekeleestä ;) Lankana violetti Isoveli (ja sopii melkein täydellisesti neidin talvitakkiin, joka ei kylläkään ole tässä kuvassa :D).

319922.jpg