Olen tässä viikonloppuna elänyt jonkunlaista ideoiden metsästyksen aikaa. Tai no ainahan niitä ideoita olisi enemmän kuin kerkeää toteuttamaan ;) Tilkkupeitto edistyy jotenkin, en edes viitsinyt kuvata tekelettä kun kyllästytti. Kuka mulle rupeaa leikkaamaan kaikki palat valmiiksi ja minä saisin vaan istua ompelukoneen ääressä? Vapaehtoisia? :D Nyt nimittäin huomasin että olen unohtanut leikata kokonaan yhdet nurkkapalaset peittooni..

Pyörittelin mielessäni joululahjajuttuja ja en vielä kylläkään saanut mitään loistavaa ideaa. Enkä kyllä aloittanut edes mitään vaikka kovasti oli tarkoitus. Ja kun vähän surffailin niin heräsi taas innostus ruveta ompelemaan jotain neitokaiselle. Lastenvaatteita on niin joutuisaa ommella kun palaset on pieniä. Paitsi että sitten se ei ole enää niin nopeaa kun rupeaa ähertämään yksityiskohtia ja pitää tehdä kikkailuja ;) Ja toiseksi kyllä tyttö ei tarvitse juuri nyt mitään vaatteita. Tai no olisihan mulla jo valmiiksi leikattunakin jo jotain.. Mutta kun ei niitä kiinnostaisi enää tehdä.. Mikäköhän siinä on että uudet ideat ovat niin kiehtovia.

Minulla on jonkunlainen visio tilkkutauluista joita haluaisin tehdä joululahjoiksi, mutta en ole saanut oikeen vielä hyvää ideaa miten sen toteuttaisin. Ja kun vähän vilkuilee noita tilkkuilusivuja niin tulee heti vaikka kuinka monta hyvää muutakin ideaa mitä haluaisin kokeilla. Koetan pidätellä itseäni että saisin edes jotain valmiiksi ennen joulua ;D Siis jotain oikeasti valmiiksi enkä vain laatikollista aloitettuja juttuja..

Pannulappuja on tullut muutama ja pitäisi niitä käyttää pesukoneessa tällä viikolla. Ne pääsee pakettiin jos niistä tulee lahjaksi kelpaavia yksilöitä. Joulupajasta pitäisi syntyä vielä ainakin huiveja, sukkia ja lapasia, tilkkutauluja ja kasseja, nukelle vuodevaatteet kahteenkin kotiin, ehkä yöpaitoja tytöille, anopille semmoinen kotelo johon saa laitettua sukkapuikot järjestykseen.. Ja mitäs vielä.

Pikkusiskollani on karvaton koira ja koira kuulemma tarvitsisi vaatteita. Eikä mitään tavallisia pukuja kun pitäisi olla jotain jujua ja erikoisia :)) Saa nyt nähdä pitääkö tässä postitella ensin koeversioita vai purkaa vanhoja vaatteita että saisi sopivat kaavat. Sittenhän niitä "jujuja" keksii helposti kun löydetään ensin sopiva kaava. Joten nyt kyllä joululahjojakin kiinnostavammalta tuntuisi ruveta soveltamaan kaavoja koiralle ;)

Tulevalla viikolla saapuu se apulainen tänne niin luulen että ainakin jotain valmistakin voisi odottaa lähiviikkoina olevan esiteltävänä :D Mietiskelinkin tässä että alkuviikon voin iltaisin selailla lehtiä ja etsiä lisää loistavia ideoita ja sitten loppuviikosta pitäisi olla jo ideoita toteutettavaksi asti. Harmi vaan kun välillä pitää käydä töissäkin ettei saa toteuttaa itseään aivan miten sattuu :D