Pakko vielä laittaa kuvaa valmiista tilkkutyöstä. Että ette luule sen olevan edelleen kesken.. ;)

459709.jpg

Kuvassa reunat näyttää vinksottavan, mutta kyllä ne oikeasti on melko tarkalleen suorat. Piti mittailla ja mittailla. Ehkäpä tuo paloista koottu reuna tekee sen että aina näyttää olevan joku kohta vinossa. Suurimman kirjontakuvan reunoihin laitoin napit koristeeksi. Kastelukannu, lapio, kukkaruukku ja sydän. Nappien koko on suunnilleen 1cm, eli eivät kovin suuresti erotu taulussa.

459712.jpg459713.jpg

459714.jpg459726.jpg

Sain Saksasta tuliaiseksi tilkkulehtiä ja unohdin varoittaa miesväkeä että ostakaa vain semmoisia missä on kaava-arkki.. Mutta eihän tässä voi ruveta ääneen marisemaan kun kuitenkin jotain toi ;)

459715.jpg

Fifi-huivi edistyy. Mutta kyllä siinä on vaan pitkiä ne kierrokset.. Taidan siirtyä takaisin niihin huiveihin jotka aloitetaan sieltä kolmion kärjestä.. Ja taas se sama vanha ongelma, mistä sitä tietää kuinka suuri tuo huivi sitten onkaan oikeasti. Sitä kun ei oikein voi venytellä oikein tuossa kutomisen aikana. Viisaat ihmiset tietenkin ottaisivat avuksi lisää pyöröpuikkoja ja katsoisivat kuinka iso se sitten olisikkaan suoristettuna tai kutoisivat niin kauan että lanka loppuu.. Mutta kun en jaksa olla viisas. Tai no ehkä sittenkin kudon sitä vielä muutaman illan.

Kävin tutkiskelemassa Lindexin vaatetarjontaa. Neitokaisilla näyttäisi olevan tänäkin kesänä röyhelöhameet muodissa ja tunika malliset puserot. Ja tietenkin olisi haluttanut ostaa vaikka mitä, mutta pidin mielessä sen täpötäyden kangaskaapin. Nyt haluttaisi ommella kesävaatteita ja olisi ideoita säkillinen. Mutta uusi Ottobre-lehti tulee varmaankin muutaman viikon päästä ja ehkä siinä on jotain todella nerokkaita kesämalleja. Tai sitten siinä on samoja kuin ennenkin ja voisin yhtä hyvin ottaa kaavat entisistä kesänumeroista ja aloittaa jo ompelemisen. Aivan kuin caprihousujen, röyhelöhameiden ja t-paitojen kaavat olisivat voineet muuttua ratkaisevasti vuodessa ;D