Tässä haikeasti muistelin syksyä kun postista tipahteli paketteja salaiselta ystävältä. Oli sitten pakko olla ystävä itselleni ja tilata jotain joka tulisi postin mukana ;)) Vaikka eihän se yhtä kivaa ole kun tietää mitä paketissa on :)

Tämmöistä tuli tänään:

337495.jpg

Uusin Ottobre, ja oli siellä tietenkin muutama kiva malli joita voisi kokeilla neidille. Luulen ettei ikinä ole tullut semmoista lehteä (Ottobrea siis) josta en olisi halunnut tehdä yhtään mitään. Ainakin luulen että liivihame neitokaiselle menee listalle. Viime viikolla tilaamani Alpaca ja Lanett-langat tulivat jo eilen postiin ja tänään kävin ne hakemassa. En ollut ennen nähnyt Alpaca-lankaa, joten nyt sekin on nähty :) Alunperin tilasin nämä molemmat langat (molempia neljä kerää) huivilangoiksi, mutta en kyllä nyt enää tiedä josko niistä huiveja tulisikaan. Enkä ole kyllä vielä keksinyt mitä mallia nyt Kevät-huivin jälkeen uskaltaisin yrittää.

Kevät-huivi alkaa olla jo melkein valmis. Koetin mittailla sitä eilen ja pituutta alkaa olla reilut 65cm. Luulen että lopetan sen tänään kunhan saan valmiiksi vielä yhden "lehden". Puikoilla on myöskin ne vauvan lapaset, ne eivät ole edistyneet suuremmin, ensimmäinen lapanen vielä menossa :D Eilen innostuin penkomaan kirjontatöiden laatikkoa ja rupesin jatkamaan tätä:

337497.jpg

Puutarhuritäti on kirjasta A Gardener`s Journal. Muistaakseni aloitin tätä kesälomalla ;) Ehkä saan sen valmiiksi lähipäivinä kun on vaihteeksi innostusta. Kissatyöt eivät päässeet vielä neulan alle kun en vielä ole päässyt selville väristä ja hoksasimpa tässä semmoisenkin asian että pitää varmaankin piirtää kuvat uudelleen kaikki samalle kankaalle. Valkoiset pohjakankaat kun näyttävät olevan erivärisiä..

Ai niin, Lapp-Elisalla oli kankaita ja muutamia malleja 40% alennukssa, joten piti sitten tilata yksi malli ja eihän sitä nyt yhtä mallia vain voi tilata. Joten otin kaveriksi laukkukangasta...

337493.jpg

Päällimmaisenä oleva Backyard Bliss on se malli jonka tilasin tällä kertaa. Kuvassa näkyvät kaksi muuta mallia ovat samaa "sarjaa" ja ne olen tilannut jo aikaisemmin.

Siitäpä tulikin mieleeni että Tilkkusadun sivuilla on nyt KAUPPA. Käykääpäs vilkaisemassa, siellä on kaikenlaista ihanaa. Pitäisikkin varmaan Tilkkusadulle ehdottaa jotain Bonuskortti systeemiä :D