Täällä ei edisty mikään. Ei siis minkään sorttiset käsityöt ole edistyneet muutamiin päiviin. Kyllä minä sentään viikonloppuna aloitin Kerttu-sukkia ja Novitasta jotain pitsisukkia. Mutta ei niistä tullut mitään, joten lopetin ne heti alkuunsa. Kirjontahommat eivät edisty, eikä tilkkutyöt. Odottelen uutta Ottobrea, jos vaikka sitten innostuisin ompelemaan neidille vaatteita.

Kun ei valmista tule niin pitää sitten vissiin keskittää energia kaappien täyttämiseen..

491409.jpg

Yksivärisiä lakanoita ja alla näkyy lasten kuviollinen kangas. Kuviollinen kangas oli viiden metrin palana ja maksoi suunnilleen 3€. Se passaa aivan mainiosti tilkkutöihin vuoreksi.

Ja koska oli pakko tilata lahjoja yhdestä nettiputiikista niin kai sitä nyt itsellekkin jotain piti ottaa.

491414.jpg

Tarvikepakkaus pupujen ompeluun, metallinen kynäkotelo ja puisia linnunpönttö-koristeita. Kuka maalaa mulle ne linnunpöntöt ja ompelee puput valmiiksi? Aivan kuin entiset tarvikepaketit olisi tehty jo valmiiksi..

Jos äiti täyttelee kaappeja innoissaan niin eipä ole tyttökään kovin huono etsimään tavaroille säilytyspaikkoja. Keräilin äsken pyykkejä kuivaustelineestä ja tämmöinen tuli vastaan. Aarteet taskuun ovat ilmestyneet sen jälkeen kun olen puseron ottanut pois pesukoneesta ;)

491403.jpg