.. ainakin lahjojen määrästä pääteltynä ;)

Suvilta sain uuden osoitekirjan, varmaankin olen telepaattisesti viestitellyt sinne ja harmitellut kun osoitekirjani on aina hukassa. Jospa sitten tämä ihana osoitekirja pysyisi paremmin tallessa. Kiitos Suvi!

1162096.jpg

Marin kanssa vaihdoimme jouluyllätyksiä. Minä sain todella kivan koristeen ja pussillisen yllätyksiä ;) Pussista paljastui mm. ristipistomalli, neuloja (tuossa pienessä "kirjassa" on neulat sisällä) ja liukuvärjättyä lankaa. Kiitos Mari, olit saanut laitettua pieneen pussiin paljon yllätyksiä :)

1162071.jpg

Molemmissa jouluyllätyksissä oli mukana myöskin makoisia karkkeja, mutta niitä ei nyt ole kuvattavaksi jäänyt :D

Sain myöskin paljon uusia lankoja kirjontatöihin. Ei lopu nyt sitten ihan äkkiä langat ;)

1162079.jpg

Kuvassa on myöskin saamani Rosee-vekotin. Pitäisi surffailla netissä ja etsiä käyttöohjeet sille ja vähän ideoita mitä sitä rupeaisi sillä tekemään.

Kirjahyllyyn täytettä:

1162076.jpg

Työkaveriltani sain "pienen" paketin. En olisi ikinä uskonut että saan häneltä mitään käsitöihin liittyvää.. Voittekin sitten arvata miten yllättynyt olinkaan kun avasin paketin :) Kaksi käsityöpakettia ja askartelusetti enkeleihin. Kiitokset työkaverille! (Vaikka hän ei kyllä tätä luekkaan ;))

1162088.jpg

Meillä olikin oikein käsityöystävällisiä lahjoja kaikille niistä pitäville. Neitokainen sai mm. ristipistopakkauksen ja kangaspuut. Apulainen sai huovutuspaketin ja japanilaisia kirjoja.