Minä en enää ikinä tee mitään kasseja itse. Ai miksikö? Siksi että ihania laukkuja tulee luokseni aivan ilman suurempia ponnisteluja ;) Sieltä samaisen ompelukoneen "alta" on tullut monta ihanaa kassia jo aikaisemminkin ja ihanuudet vaan jatkuu. Kiitos taas kummitädille! Minä sain tämmöisen sydänkassin:

452961.jpg

Neitokainen sai tämmöisen kassin ja kuvassa uudet kumpparitkin. Kassi on jo kovasti käytössä kun neiti on menossa retkelle parvekkeelle.. Kassissa on perhosen kuvia ja kuulemma oli oikein "hyvä aatus" laittaa perhoskangasta kun neidin päiväkotiryhmä on nimeltään Fjärilen eli perhonen ;)

452968.jpg

Samaisessa paketissa meille rantautui nippu ristikkolehtiä ja lehdet menivät jo lahjaksi naapurilleni joka täytti 70-vuotta alkuviikosta. Lehdet olivat oikein mieluisia ja näytti ettei synttärisankari malta edes kahvia juoda kun hypisteli lehtiä niin tohkeissaan :)

Käsityöt eivät ole kauheasti edistyneet. Mutta jotain sentään..

452965.jpg

Lukaisin tämän mallin ennen kuin rupesin virkkaamaan, lähinnä että miten siinä on lisäilty silmukoita. Siihenpä se ohjeen noudattaminen sitten tyssäsikin. Olen virkkaillut tuohon lisää kierroksia vaikka siitä tulee ihan liian iso tytölleni. Joko kaula-aukkoa pitäisi virkata pienemmäksi tai sitten antaa koko hökötys lahjaksi jollekkin isommalle neidille. Saa nyt nähdä miten käy. Sininen mytty on Fifi-huivi ja kyllä se vaihtoi väriä, mutta ei ihan niin kuin olin kuvitellut. Huivi edistyy melko joutuisaan kun on paksut puikot.

Loppuun muutama tilkkulinkki

Hassuja taloja (tämä linkki ei nyt halua toimia. Laitoin kommentteihin viestin jossa on pitkä osoiterimpsu, sen kopioimalla pitäisi päästä katsomaan hassuja taloja), enkeli ja linnunpönttöjä.

Sulkyn sivuilla on kivoja malleja myöskin, alareunasta valitaan "Tipps & Anleitungen" ja sitten avautuu uusia valikkoja. Siellä on mm. hienoja peittoja.