Koska tässä edelleenkin odotellaan leikkuriin uutta terää niin ei ole voitu edes leikellä tilkkuja. Ja käsi on edelleen kipeä siitä huivista.. Ja aivan kuin ei mitään parempaa tekemistä näin sunnuntaina olisi.. ;)

Leikkelin nyt sitten kukkasia silppulaatikon aarteista. Sinne laatikkoon olen survonut semmoisia kankaita joista ei saa kunnollisia neliöitä tai suikaleita enää tehtyä. Tähän työhön kelpaa melko pienetkin palat ja kukkaset ovat halkaisijaltaan suunnilleen 4cm. Mallissa kukkaset on tehty blokin keskelle ja kukanvarsi on kirjottu. Mutta koska sitä leikkurin terää ei vielä ole niin en saanut leikattua näille taustoja. Tästä olisi tarkoitus tulla semmoista ompeluhommaa jota voi tehdä telkkaria katsoessa.

428231.jpg

Tänään selvisi että Sisiliskoksia lukeekin puoli sukuani. Tässähän alkaa tulla paineita että pitäisi joskus jotain valmistakin vissiin esitellä.. Mutta taidan jatkaa vielä muutaman viikon ainakin esittelemällä keskeneräisiä töitä :D Ja te rakkaat sukulaiseni, alkakaahan pikku hiljaa jo tehdä omaakin blogia. Olisi kiva nähdä käsitöitä sieltäkinpäin. Kun sattumoisin tiedän että valmista siellä syntyy nopeammin kuin täällä ;) Vai pitääkö meidän pitää ensikesänä sukukokous teemalla "Kuinka esitellään käsitöitä blogissa" :)) Mutta koska kesään on pitkä aika niin sitä ennen voitte lahjoa perheiden nuorisoa opettamaan kuvien siirtämisen kamerasta blogiin. Joten odottelen kutsua käsitöitä katsomaan :)

Ensiviikko on kiireinen siinä mielessä että pitäisi töissäkin käydä. Just kun tässä alkaisi olla inspiraatiota ompeluhommiin.. Mutta eiköhän tässä vielä jonakin päivänä kerkeä käsitöitäkin tekemään. Vaikka sitten viikon päästä. Tänään kyllä paistoi aurinko jo siihen malliin että melkeinpä pitää ruveta jo uudelleen suunnittelemaan sitä neidin kevättakkia. Ai niin, kokeilinhan minä eilen tehdä huivia siitä sinisestä villalangasta (esittelin sitä loppuviikosta),  mutta ei onnistunut. Pitäisi olla paksummat puikot että näkyisi pitsikuvio edes jotenkin. Pitikö tässä nyt sitten heti huomenna töiden jälkeen suunnistaa lankakauppaan..