Tänä aamuna olin vakaasti sitä mieltä että tänään teen tilkkuhommia. Olin selaillut valmiiksi muutaman mallin joita ajattelin kokeilla. Levittelin kankaita pitkin asuntoa ja valitsinkin kuusi kangasta joita käyttäisin. Sitten iskikin joku viiraus että pitäisi tehdä entisiä ensin valmiiksi. Pengoin laatikoista  kesällä aloittamani torkkupeiton, sudokutaulun, enkelitaulut ja kaksi kirjontatyötä. Äkkiäkös niihin tekisin reunat ja jatkaisin siitä mihin jäin.. Kummitätini kertoi että tänä vuonna tekee entiset hommat valmiiksi ennen kuin aloittaa uusia, minunkin piti siis koittaa miten se onnistuu. Pitäähän sitä jokeenkin hypätä, vaikka tietää että vesi on niin kylmää että luitakin melkein palelee.. Mutta kun ei voi jäädä huonommaksi :D

En sitten loppujen lopuksi tehnyt mitään vanhoille töilleni, suunnittelin niitä kyllä eteenpäin. Mieleeni tuli kuitenkin että lupasin tehdä yhden tilkkutyön jo suunnilleen vuosi sitten. Se on ollut monta kertaa mielessä ja tänään minä sen aloitin. Tähän vaiheeseen jäi hommat kun pitikin äkkiä lähteä töihin iltapäiväksi.

369555.jpg

Mutta oli kiva tulla töistä kotiinkin. Minulle oli postin mukana tullut paketteja oikein pinollinen ;)

Edellä mainitulta kummitädiltä oli tullut paketti. Ja tämä ihana kassi! Olkalaukku siis, vetoketjussa roikkuu helmiä ja sisällä kassissa on vuori taiteltu niin että tulee lokeroita.

369528.jpg

Kassi oli täynnä suklaata ;) Kaikkea on jo perheen naisväen voimin maisteltu ja kyllä se uusi suklaa missä on Mariannea on vaan niiiin hyvää. Piti jo laittaa ylähyllylle ettei syötäisi heti kaikkea ;) Seuraavaksi minäkin ostan ompelukoneen joka osaa tehdä kivoja ompeleita.. Niin siis sitten kun voitan lotossa :D. Pitääköhän minun ottaa heti huomenna jo uusi kassi mukaan töihin, luultavasti :)) Kiitos mukavasta paketista! Ja milloin ihmeessä minäkin opin tekemään ihania tilkkutöitä?

Muuta postia oli yhdestä lankakaupasta, mutta niistä sitten myöhemmin. Ovat vähän salaista hommaa ;)

Uusia tilkkulehtiä oli tullut. En ole vielä kerennyt lukemaan tarkempaan, mutta näyttävät sisältävän paljon "pitäis tehdä"-juttuja :D

369533.jpg

369538.jpg

Eilen sain valmiiksi tämän. Se on osa kirjontatyötä johon ne aikaisemmin kirjotut kolme tätiäkin kuuluu. Vielä pitäisi kirjoa teksti niin voisi ruveta yhdistämään kappaleita tilkuilla.

369532.jpg

Kutomiset eivät edisty. Nyt on tilkkuja ilmassa ja langat ei houkuttele yhtään :) Nyt kun tämä taas iskee niin vie mennessään. Minä vähän liikaa eläydyn tilkkuhommiin aina välillä kun hyviä malleja pitää miettiä unissaankin, jos siis on ylipäänsä malttanut mennä nukkumaan koneen äärestä.. Nyt kyllä vähän hillitsee se että leikkurissa on tylsä terä. Ja ne keskeneräiset työtkin tuntuu nyt melko kiinnostavilta, ehkä ne tulee valmiiksi lähi viikkoina. Toiveajattelua ehkä ;)