Vaikka blogi ei päivitykkään, niin kyllä täällä käsitöitä ollaan tehty pikkuhiljaa.

1564007.jpg

Isoäidin neliöihin virkkailen tuota viimeistä vihreää kerrosta. Kaikki neliöt ovat jo kyllä valmiina, mutta piti muuttaa suunnitelmaa ja siksi lisäilen vielä väriä niihin.

Vappu-viltin ohje löytyi "vattumato väkertää"-blogista, joten 7-veljestä lankojen jämäkerät ovat valmistumassa kuusikulmioiksi. Ei sitten tullut mieleen suoristella noita tilkkuja kuvaukseen ;)

Kuusikulmioita on myöskin tilkkuilupuolella. Postissa tuli pikavauhtia kuusikulmaisia paperimallineita, joten niitäkin olen tässä hypistellyt. Kiitos paljon pikatoimituksesta Sodankylään!

Tennessee-kerät ovat muotoutumassa mansikkapipoksi.

Ristipistoilla on syntymässä prinsessakirjaimia ja yksi toinenkin työ odottaa viimeistelyä.

*****

Viimeiset kaksi viikkoa on rannekanavat vaivanneet niin paljon että käsitöistä on vaan saanut haaveilla. Ennen tätä jaksoa mukamas lupasin että rupean tekemään noita keskeneräisiä pois pyörimästä, mutta se projekti ei ole kyllä edistynyt yhtään. Täällä nyt sitten voi huomata yhtäläisyyksiä äidissä ja tyttäressä kun kummatkin naristaan iskälle ettei ole mitään tekemistä :D Ehkä vähän pelottavaakin huomata kuinka paljon minä normaalisti käytän aikaa käsitöiden tekemiseen.. Nyt sitten vaan selaillaan ahkerasti lehtiä ja mietitään uusia suunnitelmia. Juu, se homma on melkein käsitöitä ja lehtiähän voi selata yhdellä kädellä ;)

Ai sanoinko minä jotain niiden keskeneräisten valmistamisesta ennen kuin aloitan uusia..  ;)