Kävin pikaisesti tänään lankakaupassa pyörähtämässä ja heti silmiin osuivat nämä.

432269.jpg

Kuva on otettu näyteikkunasta ja kännykällä, joten kuvan laatu on huono. Mutta tämä lanka näyttää melko erehdyttävästi siltä Novitan Kolibri langalta jota on vilahdellut blogeissa nyt maaliskuussa. Pitäisikköhän ruveta tutkiskelemaan paremmin lankahyllyjä, ehkä sieltä kohta putkahtaa 7-veljestäkin eri vyötteellä ;)

Kävin ostamassa kerän huivilankaa (sitä samaa lankaa josta tein viimeisimmän solmuhuivin). Siellä olisi ollut ihania uusia värejä tästä samasta Multi Mohairista, mutta jätin ne vielä toistaiseksi kauppaan. Vinkkinä Salomonin solmujen harjoittelijoille sanoisin että pörröisestä langasta on mielestäni helpointa tehdä solmuja. Pienet virheetkin hukkuvat pörröisyyden sekaan ;) Piti eilen aloittaa aivotonta telkkarineuletta... Mutta kas kummaa tämä ainaoikein kaulahuivi vastustelee kauheasti. Tuntui ettei suju yhtään ja käsiinkin muka kävi kipeästi. Joten se siitä, jatkan sitä sitten joskus :) Neiti hoksasi nimittäin että sen pitää ruveta käyttämään kaulahuivia. Koko talvena ei ole suostunut kaulahuivia laittamaan, kaulurin just ja just on saanut laittaa. Nyt se sitten kevään tullen hoksaa että pitäisi olla kaulahuivi. Joten ajattelin viisaana kutoa sille kaulahuivin kun sen ainokainen huivi (nallehuivi mummulta) varmaankin menee hukkaan ennen pitkää..

432272.jpg

Ja tänä aamuna tuli ne terät leikkuriinkin. Eihän sitä nyt pelkkiä leikkurin teriä voinut tilata..

432271.jpg

Käsitöiden tekeminen on näin alkuviikosta ollut melko vähäistä kun perheen pienimmäinen on ollut sairaana. Jospa loppuviikosta hommat taas edistyisivät.